пятница, 8 февраля 2013 г.

надання копії постанови про відкриття кримінальної справи

Коротко нагадаю, що всупереч вимогам статт 26 Закону УкраниP PВддлом ДВС м.Нжин було вдкрито провадження щодо мене на пдстав постанови ДА¶ м.Нжин, якаP . Першочерговим завданням було закрити безпдставно вдкрите провадження.

Проте, як  працвники ДА¶, державн виконавц не звикли працювати в правовому пол, тому  перш,  друг отримали по вдповднй заяв до мжрайонно прокуратури м. Нжин.

У раз вдсутност у боржника коштв та нших цнностей, достатнх для задоволення вимог стягувача, стягнення звертаться також на належне боржнику нше майно, за винятком майна, на яке згдно з законом не може бути накладено стягнення. Боржник ма право запропонувати т види майна чи предмети, на як необхдно в першу чергу звернути стягнення.

Стягнення за виконавчими документами звертаться в першу чергу на кошти боржника у гривнях та ноземнй валют, нш цнност, у тому числ кошти на рахунках  вкладах боржника у банках та нших фнансових установах, на рахунки в цнних паперах у депозитарях цнних паперв.

Крм того вдомо, що спецальним законом, який визнача умови  порядок виконання ршень судв та нших органв (посадових осб), що вдповдно до закону пдлягають примусовому виконанню у раз невиконання х у добровльному порядку,  Закон Украни «Про виконавче провадження». Цей закон регламенту порядок звернення стягнення на кошти та нше майно боржника, передбачений статтею 52, вдповдно до яко звернення стягнення на майно боржника поляга в його арешт, вилученн та примусовй реалзац.

нада сторонам виконавчого провадження та х представникам можливсть ознайомитися з матералами виконавчого провадження;

здйсню заходи, необхдн для свочасного  в повному обсяз виконання ршення, зазначеного в документ на примусове виконання ршення, у спосб та в порядку, встановленому виконавчим документом  цим Законом;

Державний виконавець зобов’язаний вживати передбачених цим Законом заходв примусового виконання ршень, неупереджено, свочасно  в повному обсяз вчиняти виконавч д;

Уважно вчитавшись з змст ц статт Закону хочеться ще раз акцентувати увагу на ключових словах, а саме:Pзабезпечив свочасне виконання, адже як вказуться в ст. 11 Закону:

державний виконавець, якийPзабезпечив свочасне виконанняPвиконавчого документа в повному обсяз, за рахунок стягнутого з боржника виконавчого збору одержу винагороду в розмр п’яти вдсоткв стягнуто ним суми або вартост майна, але не бльше п’ятдесяти неоподатковуваних мнмумв доходв громадян, а за виконавчим документом немайнового характеру — не бльше п’ятнадцяти неоподатковуваних мнмумв доходв громадян.

Виплату винагороди державному виконавцю регламентовано статею 46 Закону Украни «Про виконавче провадження»:

Тож, про все це  дещо бльше розповм докладнше.

Жадбнсть та недолугсть державних виконавцв, як  перепоною для законного вчинення виконавчих дй, стали каменем спотикання мж виконавцями та боржниками. ¶гноруючи нормативно-правов акти, як регламентують порядок проведення виконавчих дй, працвники державно виконавчо служби м. НжинPЧернгвсько обл. в гонитв за премальними чинили справжн свавлля пд прикриттям начальника ВДВС. Год й говорити про якусь там поряднсть чи законнсть навколо ц справи. Напевно, в розумнн чинуш так термни взагал не снують. Якщо надходять вказвки «зверху» наповнювати мсцевий бюджет будь-яким чином, то мабуть  про себе не варто забувати.

В результат бурхливо переписки вдалося-таки зломити систему та закрити незаконн виконавч провадження. Винн особи понесли покарання, борги скасовано, майно зняте з арешту.

Ч.8 — Фаско беспредльщикв  Хеп-енд.

Опубликовано автором

Нжинський гамбт, або сила в правд (Ч.8)

Навигация по записям

ЗАСТАВЬ ЗАКОН РАБОТАТЬ

Нжинський гамбт, або сила в правд (Ч.8) | АКТИВИСТ

Комментариев нет:

Отправить комментарий